HET TRIO

One, Two, Thyrza
One, Two, Thyrza is een akoestisch trio rondom zangeres Thyrza van Dieijen en brengt een aanstekelijke mix van jazz en popmuziek. Met heerlijke jazzy nummers en repertoire van onder andere Norah Jones en Lianne la Havas maakt One, Two, Thyrza jouw zakelijke event, borrel of huwelijksdiner nog mooier! Samen met haar gitarist en contrabassist zorgt zij voor een ontspannen en vrolijke sfeer op ieder evenement.

One, Two, Thyrza bestaat uit enthousiaste, professionele muzikanten, let’s get in touch!

Trouwen
Thyrza is ook beschikbaar als zangeres tijdens jouw huwelijksceremonie. Samen met een gitarist of pianist zingt zij de nummers die voor jullie zo speciaal zijn. Heb je hulp nodig bij de repertoire keuze? Thyrza denkt graag met jullie mee om jullie huwelijksdag nog mooier te maken!

Kwartet
Het is ook mogelijk om de line-up uit te breiden. Een drummer versterkt ons, indien nodig, zodat mensen een dansje kunnen wagen. Of wilt u toch liever een saxofonist of trompettist erbij? Dat kan, vraag gerust naar de mogelijkheden dan kijken we samen wat het beste aansluit bij uw event.

Thyrza van Dieijen
Thyrza is een veelzijdige zangeres met een authentiek stemgeluid. Ze heeft jazz gestudeerd aan het Rotterdams conservatorium. Naast optredens met One, Two, Thyrza, werkt ze als stemactrice en schrijft ze eigen liedjes. Meer weten over Thyrza? Ga dan naar www.thyrzavandieijen.nl.